Kies de juiste hakselaar

Electrische hakselaars

Afhankelijk van de opstelling van de messen kunnen we de afval anders verwerken. Het merk Eliet werkt met het hakbijlprincipe waardoor we kleine snippers verkrijgen als resultaat. Bij andere merken werkt men dikwijls met een schijf waarop messen regelmatig dezelfde schijven versnijden. Hiernaast zijn er nog machines die een invoerrol mee gebruiken, in elektrische toestellen noemt men dit een fluisterhakselaar die zijn hout zelf binnentrekt.

elietneostigabio

Motorhakselaars

Steeds met 4-takt motoren zullen de verschillende machines uw hout versnipperen zodat het in de tuin als bodembedekker kan gebruikt worden of tussen uw compostbak. Als uw afval uit veel bladeren bestaat is een compostmolen een betere oplossing. Het is zeer belangrijk om je verwachtingen van de machine goed te definieren zodat je tot een 'juiste' koop overgaat. In het najaar is er steeds een demo-dag zodat je de verschillende machines kan zien werken en eventueel zelfs kan uittesten.

elietmajorgtmhakselaar

Onze openingsuren zijn : dagelijks van 08.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 18.00 u werkplaats en showroom. Op zaterdag van 08.30u tot 12.00u en van 13.00u tot 16.00u voor de showroom (werkplaats enkel op afspraak)