Soorten bosmaaiers

Elektrische bosmaaier

De onderhoudsvriendelijke grastrimmer helpt u de graskanten netjes bij te werken. Ook voor het iets zwaardere werk kunnen we kiezen voor toestellen met toch een verhoogd vermogen die ook iets dikkere snijdraad kunnen gebruiken.

wolftrimmer

Accu bosmaaier

Zonder elektriciteitskabels kunnen we perfect de boordjes van de volledige gazon afwerken. Bij de acu grastrimmer zijn steeds 2 batterijen bijgeleverd zodat je normaal kan verder werken als alles is opgeladen.

accu bosmaaier

Benzine bosmaaier op 2-takt of 4-takt

Waar we bij de bovenstaande modellen beperkt zijn in het gebruik van draad die een maximum dikte heeft van ongeveer 1.5 mm kunnen we bij de motor bosmaaiers draad gebruiken met een dikte tot 3 a 4 mm. Bij de benzine-toestellen hebben we meer mogelijkheden, we kunnen in bepaalde gevallen zelfs de nylonkop vervangen door een metalen mes. Door het gebruik van een bosmaaier met mes kan u de zwaardere gewassen vernietigen. Weer hetzelfde bij de 2-takt motoren, gebruik aspen 2-takt. Bepaalde merken hebben ook 4-takt modellen in hun gama wat toch het voordeel geeft dat er minder geluid is, meer kracht ontwikkelt wordt maar waar de toestellen zelf iets zwaarder zijn. Bij de laatste kan je gewoon super 98 gebruiken.

honda bosmaaier

Onze openingsuren zijn : dagelijks van 08.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 18.00 u werkplaats en showroom. Op zaterdag van 08.30u tot 12.00u en van 13.00u tot 16.00u voor de showroom (werkplaats enkel op afspraak)